Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X
Ontdek de producten

Kies voor de energietarieven van OCTA+

Elektriciteit, aardgas en mazout aan voordelige prijzen.

De wereld van de energie...

Vroeger

Illustratie personen zoekend naar energiedienst op verschillende websites

Je zag door de bomen het bos niet meer. Energieleveranciers vergelijken is geen lachertje, want je vergelijkt appelen met peren. Je tekende uiteindelijk in op een groepsaankoop, in de hoop de laagste energie- of mazoutprijs te betalen, maar ook dat bleek niet altijd juist. Je vertrouwde op verschillende energieleveranciers, elk met hun eigen beloften, maar uiteindelijk besefte je dat deze elk hun eigen waarheid vertelden. Maar niemand hielp je met jouw energievragen: wat is voor mij de beste keuze, de juiste oplossing en hoe kan ik met een gerust hart de komende 20 jaar tegemoet?

Vandaag

Illustratie persoon surfend op 1 website voor 4 energieën

Dankzij de jarenlange ervaring van OCTA+ in brandstoffen, stookolie, elektriciteit en aardgas weten wij als geen ander te antwoorden op al je energievragen. Onze grootste kracht is onze onafhankelijkheid, onze neutraliteit. Omdat we een gans energiepakket kunnen aanbieden, zijn we niet verplicht slechts één oplossing naar voor te schuiven. Want iedereen is anders, elke situatie is anders. Wij gaan uit van jouw specifieke situatie om je te begeleiden naar de juiste oplossing, een niet te onderschatten element én onze kracht binnen de energietransitie.

Waarom OCTA+ ?

Waarom OCTA+ ?

OCTA+ is nog één van de weinige echte Belgische energieleveranciers. Je kan terecht bij OCTA+ voor zowel elektriciteit, aardgas, mazout als brandstof.

Eenmaal klant bij OCTA+ zal je onder de indruk zijn van onze scherpe prijzen, persoonlijke dienstverlening en snelle reactietijden. Dat is de vijfsterren dienstverlening van OCTA+.

Aardgas & elektriciteit

Elektriciteit en/of aardgas voor particulieren, professionelen en ondernemingen. Dit telkens aan scherpe variabele tarieven.

Meer info

Mazout

Mazout, Mazout+ of gasolie extra, aan jou de keuze. Geniet van extra dienstverlening zoals automatische vulling en gespreide betaling.

Meer info

Tankkaart

Tanken en elektrisch laden met 1 kaart. Met de HybridCard kan je terecht bij 1.850 stations en meer dan 1.000 laadpalen.

Meer info

Contact & Support

Onze energiespecialisten:

  • Elke werkdag bereikbaar
  • 1 aanspreekpunt voor al je vragen
  • Je stuit nooit op een antwoordapparaat

Icone Téléphone

Bel ons

Kies eerst je energie hierboven

02/851 01 51

02/257 46 18

Met OCTA+ klaar voor jouw toekomst

De meest familiale energieleverancier die je stap voor stap ondersteunt in een complexe energietransitie. Speciaal voor jou eenvoudig en begrijpbaar gemaakt.

Van steenkool over stookolie naar elektriciteit, aardgas, (elektro)mobiliteit en besparende energie-oplossingen. Met een geschiedenis die teruggaat tot in het jaar 1881 zag OCTA+ de energiesector veranderen en zichzelf continu heruitvinden. Een transitie waarin we zelf een actieve rol spelen. En daar pluk jij als (toekomstige) OCTA+ klant elke dag opnieuw de vruchten van. Die jarenlange ervaring, als grootste onafhankelijke Belgische energieleverancier, die maken we voor jou toegankelijk. En omdat we volledig autonoom zijn, kan je op ons rekenen om de juiste keuze(s) te maken. Objectief, kwalitatief en altijd aan de beste prijs. Van energiecontract tot zonnepaneel. Van mazoutlevering tot laadpas en tankkaart.

Belgisch én lokaal. Je kiest voor één van de laatste en goedkoopste energieleveranciers die nog 100% Belgisch is. En daar zijn we trots op. Tegelijkertijd zijn en blijven we ook sterk lokaal verankerd, met vestigingen in Waregem, Hasselt, Vilvoorde, Luik en Couvin. Jouw leverancier van achter de hoek.

Met de ervaring en kennis van een multinational, de flexibiliteit van een kmo en het persoonlijke karakter van een familiebedrijf garanderen we jou een uiterst persoonlijke aanpak. Onze eigen interne Happy Customer klantendienst laat geen enkele van jouw vragen onbeantwoord. Jouw inkomende oproepen beantwoorden we gemiddeld binnen de 50 seconden en jouw geschreven vragen binnen de 24 uur. Dat is de 5 sterren dienstverlening die jij als OCTA+ klant verdient. En waarvoor we gaan, elke dag opnieuw.

Meer over OCTA+
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #