Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

Ondertussen werd het basispakket voor de maanden januari, februari en maart 2023 toegekend en verrekend. Wat je moet doen wanneer je niets hebt ontvangen, alsook een overzicht van alle steunmaatregelen, vind je hier terug.

Ontdek de producten

Kies voor de energietarieven van OCTA+

Elektriciteit, aardgas en mazout aan voordelige prijzen.

De wereld van de energie...

Vroeger

Illustratie personen zoekend naar energiedienst op verschillende websites

Je zag door de bomen het bos niet meer. Energieleveranciers vergelijken is geen lachertje, want je vergelijkt appelen met peren. Je tekende uiteindelijk in op een groepsaankoop, in de hoop de laagste energie- of mazoutprijs te betalen, maar ook dat bleek niet altijd juist. Je vertrouwde op verschillende energieleveranciers, elk met hun eigen beloften, maar uiteindelijk besefte je dat deze elk hun eigen waarheid vertelden. Maar niemand hielp je met jouw energievragen: wat is voor mij de beste keuze, de juiste oplossing en hoe kan ik met een gerust hart de komende 20 jaar tegemoet?

Vandaag

Illustratie persoon surfend op 1 website voor 4 energieën

Dankzij de jarenlange ervaring van OCTA+ in brandstoffen, stookolie, elektriciteit en aardgas weten wij als geen ander te antwoorden op al je energievragen. Onze grootste kracht is onze onafhankelijkheid, onze neutraliteit. Omdat we een gans energiepakket kunnen aanbieden, zijn we niet verplicht slechts één oplossing naar voor te schuiven. Want iedereen is anders, elke situatie is anders. Wij gaan uit van jouw specifieke situatie om je te begeleiden naar de juiste oplossing, een niet te onderschatten element én onze kracht binnen de energietransitie.

Waarom OCTA+ ?

Waarom OCTA+ ?

OCTA+ is nog één van de weinige echte Belgische energieleveranciers. Je kan terecht bij OCTA+ voor zowel elektriciteit, aardgas, mazout als brandstof.

Eenmaal klant bij OCTA+ zal je onder de indruk zijn van onze scherpe prijzen, persoonlijke dienstverlening en snelle reactietijden. Dat is de vijfsterren dienstverlening van OCTA+.

Aardgas & elektriciteit

Elektriciteit en/of aardgas voor particulieren, professionelen en ondernemingen. Dit telkens aan scherpe variabele tarieven.

Meer info

Mazout

Mazout, Mazout+ of gasolie extra, aan jou de keuze. Geniet van extra dienstverlening zoals automatische vulling en gespreide betaling.

Meer info

Tankkaart

Tanken en elektrisch laden met 1 kaart. Met de HybridCard kan je terecht bij 1.850 stations en meer dan 1.000 laadpalen.

Meer info

Contact & Support

Onze energiespecialisten:

  • Elke werkdag bereikbaar
  • 1 aanspreekpunt voor al je vragen
  • Je stuit nooit op een antwoordapparaat

Icone Téléphone

Bel ons

Kies eerst je energie hierboven

02/851 01 51

02/257 46 18

Over OCTA+

Een stabiele 100% Belgische KMO waar jij nooit als de zoveelste nummer op een lijst behandeld zal worden.

Al 130 jaar staan de Belgische aandeelhouders aan de leiding van energieverdeler OCTA+. Mede door fusies en overnames groeide het bedrijf uit tot de grootse onafhankelijke verdeler van energieproducten in België.

De grote kracht van OCTA+: wij kiezen vrij uit verscheidene energieproducenten. Op die manier beschikken onze klanten over de beste producten tegen de beste prijs. Verder energieleveranciers vergelijken is dus overbodig. Je kan terecht bij OCTA+ voor zowel elektriciteit, aardgas, brandstof als mazout.

Door onze onafhankelijkheid op de Belgische energiemarkt kunnen we onze aankopen optimaliseren en betere voorwaarden aanbieden aan jou.

Als klant van OCTA+ geniet je van een persoonlijke aanpak en snelle service. Er is geen enkele vraag die onbeantwoord blijft. Wij engageren ons om jou, de klant, centraal te stellen in alles wat wij doen. Als klant geniet je gegarandeerd van een 5 sterren dienstverlening. Een afzonderlijk team van medewerkers staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij adviseren je met plezier om de juiste keuze te maken en dit telkens rekening houdend met je persoonlijke verbruik, behoeften en wensen.

Meer over OCTA+