OCTA+ VOOR (GROTE) BEDRIJVEN

4 energieën en een professionele klantenservice op maat

Ook kleine zelfstandigen, KMO’s, grote ondernemingen, industrieën en overheden kunnen makkelijk klant worden van OCTA+. Zo profiteert u van de voordeligste prijzen voor al onze energieën: (groene) elektriciteit, aardgas, mazout (ook diesel en gasolie) en brandstof.

OCTA+ is de enige energieleverancier in België die 4 energieën kan aanbieden. En daar kan u als onderneming volop van profiteren! Hoe meer energieën u afneemt, hoe groter de voordelen. En aangezien OCTA+ één van de goedkoopste energieleveranciers op de markt is, slaat u meteen twee vliegen in één klap! Omdat wij leverancier zijn van meerdere energieën, kunnen wij uw specifieke wensen en noden perfect begrijpen. Wij hebben er geen baat bij om bepaalde energieën op te dringen, aangezien we ze toch allemaal kunnen aanbieden. Geef daarom uw energiebeheer uit handen en kies voor gemak: één enkele partner beheert al uw energiebehoeften. En u bespaart op uw totale energiefactuur!

Bovendien staat een afzonderlijk team van medewerkers altijd paraat om te antwoorden op al uw professionele vragen over alle energieën: ze blijven uw centrale aanspreekpunt en zijn rechtstreeks te bereiken.


Brandstof Een wagenpark van 1 auto of enkele tientallen? Uitsluitend tanken in België of in de ganse Benelux? OCTA+ heeft met de tankkaart OCTA+ HybridCard een oplossing voor elke organisatie. Met de tankkaart kan u terecht in één van de  grootste netwerk van 1.850 tankstations in België (OCTA+, Avia, Esso, Power, Gabriëls, Texaco, G&V en DCB-netwerk).

Mazout, diesel en gasolie Afname van (al dan niet grote volumes) mazout, Mazout+, diesel, gasolie en gasolie extra. Professionele oplossingen op maat voor de transport- en distributiesector, land- en tuinbouw, bosbouw, visteelt, enz.

Elektriciteit Elektriciteit is onmisbaar in elke organisatie. Bij OCTA+ kiest u uit verschillende tarieven, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Met onze groene elektriciteit zijn we één van de prijsbrekers op de Belgische markt. Daardoor kan u jaarlijks een aanzienlijk bedrag uitsparen op uw elektriciteitsfactuur!

Aardgas Aardgas aan de allerlaagste prijzen op de Belgische markt, ook voor grote verbruikers. Vertrouw op OCTA+ en contacteer een absolute professional met kennis ter zake.

 


Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit