Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

Meest gelezen

Alle artikelen

Lente presummer tips

We hebben er lang op moeten wachten, maar daar is de lente eindelijk. Net als tijdens de andere seizoenen valt er ook tijdens de lente te besparen op jouw energiefactuur. Met onze 10 tips wordt energie besparen een fluitje van een cent.

FAQ - Bijkomende kost per kVA

Een antwoord op de meest voorkomende vragen kan je terugvinden in dit artikel.

Een energiezuinig najaar: 14 herfsttips om je hiermee te helpen

De herfst staat voor de deur. Dat betekent het einde van de zomer. De zomerse temperaturen maken plaats voor kortere dagen en een kleurrijk pallet van bladeren buiten. Ook in de herfst wil je energie besparen. Deze 14 tips zorgen dat je het seizoen warm doorkomt én je je energieverbruik vermindert.

Allerlaatste kans op Vlaamse premie tot € 750 voor zonnepanelen

Goedkope energie. Dat willen we allemaal. Zeker na de turbulente periode waaruit we komen. Dé oplossing: zonnepanelen plaatsen. De rush is volop bezig, want eind 2023 vervalt de premie tot € 750 en het jaareinde nadert!

Zonnepanelen: ook einde btw- verlaging voor recente woningen

De vraag naar zonnepanelen piekt. Iedereen wil zijn installatie geplaatst én gekeurd hebben voor eind 2023. Daar komt nog bij dat de btw op zonnepanelen vanaf 2024 stijgt naar 21% voor woningen jonger dan 10 jaar.

Het is zomer, tijd voor het onderhoud van jouw verwarmingsinstallatie!

Zomer, zalig! De meest relaxte tijd van het jaar met terrasjes, bbq’s, vakantie,… Je denkt nog lang niet aan de koude winterdagen. Toch is de zomer de beste periode om jouw verwarmingsinstallatie te onderhouden. Waarom? Dat leggen we je uit in dit artikel. 

Naar een schonere stookolie vanaf 1 april 2024

De standaard stookolie die we vandaag kennen wordt vanaf 1 april 2024 vervangen door een schonere variant. Jouw installatie hoef je helemaal niet aan te passen.

Terug naar normale wachttijden na enkele moeilijke maanden

Aantal binnengekomen e-mails maal 3. Aantal oproepen maal 2,5. Even kregen we het aantal vragen niet meer bol gewerkt. We moeten die vinger op de wonde durven leggen. Niemand kon zo’n energiecrisis voorspellen. En de vele extra vragen daags na plots aangekondigde overheidsmaatregelen hielpen niet.

30 tips om energie te besparen tijdens de zomer

De zomer is in het land! Daar heb je zolang naar uitgekeken. Ten volle genieten aan de Belgische kust, Ardennen of het buitenland. Gezellige zomeravonden met vrienden op het terras met eventueel een barbecue erbij. De gedachte alleen laat je al even wegzwijmelen. Maar wanneer jij buiten op het terras geniet, blijft je huis wel energie verbruiken. Deze 30 tips zorgen ervoor dat je energieverbruik daalt.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #