OCTA+ Blog Bekijk alle artikelen

We hebben een tweede winnaar!

We hebben een tweede winnaar!

De tweede maand van de Power Save Challenge is voorbij, het is daarom tijd om de tweede winnaar bekend te maken ! Het is met een verbruik van 1,25 kw/dag dat Estelle D. een jaar gratis elektriciteit heeft kunnen winnen.

Om u te helpen het hele jaar door elektriciteit te besparen, heeft ze ons haar beste tips doorgegeven:

  • Als ze een apparaat niet gebruikt, zet ze het volledig uit. “Ik laat mijn elektrische apparaten niet op stand-by staan om zo onnodig verbruik te vermijden.” Deze handeling past ze vooral toe voor apparaten zoals de televisie, de modem, de computer en het hifi systeem.
  • Tijdens de winter, gebruikt ze geen elektrische verwarming als hulpwarmers omdat deze telkens veel elektriciteit verbruiken. Estelle verkiest een extra laag kledij aan te doen in de plaats van een elektrische chauffage te gebruiken.
  • Ze laat haar wasmachine en droogkast enkel in het weekend draaien omdat ze over een tweevoudige teller beschikt.
  • Een eenvoudige, maar handige reflex die Estelle verworven heeft, is telkens alle lichten uitdoen als ze een kamer verlaat.
  • Daarbovenop heeft Estelle in het verleden een prijsvergelijking gedaan van alle energieleveranciers en hieruit bleek telkens dat OCTA+ de beste keuze voor haar was.

Estelle D. heeft de Power Save Challenge ontdekt via Facebook en vond het een zeer leuk initiatief!
De mensen aansporen om minder te verbruiken en bovendien kans maken om een jaar gratis elektriciteit te winnen, was een dubbel voordeel voor de portemonnee!

Denk jij dat ook jij de uitdaging aan kan gaan en 1 jaar gratis elektriciteit kan winnen? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de volgende editie van de Power Save Challenge.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit