Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

5 redenen om ambassadeur van OCTA+ te worden

2 minuten leestijd

Ambassadeur van OCTA+ kan je worden door ons aan te raden aan je vrienden en familie. Hier zijn alvast de redenen waarom jij, volgens onze huidige klanten en de marktregulatoren, iemand die je kent ervan zou kunnen overtuigen om klant van OCTA+ te worden.

Gepost op 04/06/2021

1. Wij bieden de beste oplossing voor elk van onze klanten

Een energieleverancier kiezen is niet eenvoudig, bij OCTA+ zorgen we ervoor dat we een pakket aanbieden dat aan je behoeften voldoet. Wij nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden om een oplossing te vinden die aan je verwachtingen voldoet.

Met de jarenlange ervaring van OCTA+ op het gebied van brandstof, mazout, elektriciteit en aardgas, weten wij als geen ander al je energievragen te beantwoorden. Onze grootste kracht is onze onafhankelijkheid en neutraliteit, waardoor wij jou een compleet energiepakket kunnen aanbieden!

Omdat iedereen anders is, is elke situatie ook anders. Wij gaan uit van je specifieke situatie en begeleiden je telkens naar de juiste oplossing.

2. Wij bieden een 5-sterren service

Bij OCTA+ is klantentevredenheid onze prioriteit, dus stellen wij alles in het werk om je een kwaliteitsvolle service te bieden, klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om jou, de klant, centraal te stellen bij alles wat we doen. Onze collega's geven je graag advies over de juiste keuze, de prijs en dit steeds rekening houdend met je persoonlijk verbruik, je behoeften en wensen en dit, in de kortst mogelijke tijd. En ja, wij bieden je een 5-sterren service en de VREG (Vlaamse regulator van de energie- en gasmarkt) bevestigt dit in hun servicecheck!

3. Voordelige tarieven

Eén van de grote troeven van OCTA+ is dat we vrij kunnen kiezen tussen verschillende energieproducenten welke het best bij je past. Op deze manier krijgen onze klanten dus de beste producten tegen de beste prijs! Het is niet meer nodig energieleveranciers te vergelijken. Je kan met een gerust hart bij OCTA+ terecht voor elektriciteit, aardgas , een tankkaart en stookolie.

4. De enige 100% Belgische energieleverancier!

OCTA+ is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1881 . Al meer dan 130 jaar staan onze Belgische aandeelhouders aan de leiding van OCTA+. Dit getuigt van stevige en constante stabiliteit in de loop der jaren. Mede door fusies en overnames is ons bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke verdeler van energieproducten in België. Desondanks deze groei zal je bij ons nooit als de zoveelste nummer op een lijst behandeld worden.

5. Overtuigd door onze diensten? Spaar dan geld uit door peter te worden van een toekomstige klant

Als je tevreden bent van onze diensten, bieden wij jou de mogelijkheid om peter of meter te worden van je vrienden, familie, collega's, ... Door peter of meter te worden, geniet je van een interessante korting op je energiefactuur. Je kan bovendien meerdere mensen uitnodigen om klant te worden van OCTA+. Voor elk Smart of Safe contract dat je aanlevert, ontvang je een creditnota van 20 euro (incl. btw) op de startdatum van de energielevering bij de nieuwe klant.

Bedankt voor de peterschapsactie. Al jaren klant! En nog steeds zeer tevreden.

— Annie B.

Door peter of meter te worden bespaar je dus geld op je volgende maandelijkse energierekening, terwijl je de financiële voordelen ook doorgeeft aan je dierbaren. Ga naar de peterschapsmodule in je klantenzone en word peter van zoveel mensen als je wil. Ontdek in deze video hoe je dat exact kan doen.

Nog geen klant? Wacht niet langer en word klant van OCTA+.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Share on Facebook Share on Twitter