Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

PowerSaveChallenge: tweede winnaar!

Gepost op 04/03/2019

2 minuten leestijd

De tweede maand van de Power Save Challenge is voorbij, het is daarom tijd om de tweede winnaar bekend te maken ! Het is met een verbruik van 1,25 kw/dag dat Estelle D. een jaar gratis elektriciteit heeft kunnen winnen.

Om u te helpen het hele jaar door elektriciteit te besparen, heeft ze ons haar beste tips doorgegeven:

  • Als ze een apparaat niet gebruikt, zet ze het volledig uit. “Ik laat mijn elektrische apparaten niet op stand-by staan om zo onnodig verbruik te vermijden.” Deze handeling past ze vooral toe voor apparaten zoals de televisie, de modem, de computer en het hifi systeem.
  • Tijdens de winter, gebruikt ze geen elektrische verwarming als hulpwarmers omdat deze telkens veel elektriciteit verbruiken. Estelle verkiest een extra laag kledij aan te doen in de plaats van een elektrische chauffage te gebruiken.
  • Ze laat haar wasmachine en droogkast enkel in het weekend draaien omdat ze over een tweevoudige teller beschikt.
  • Een eenvoudige, maar handige reflex die Estelle verworven heeft, is telkens alle lichten uitdoen als ze een kamer verlaat.
  • Daarbovenop heeft Estelle in het verleden een prijsvergelijking gedaan van alle energieleveranciers en hieruit bleek telkens dat OCTA+ de beste keuze voor haar was.

Estelle D. heeft de Power Save Challenge ontdekt via Facebook en vond het een zeer leuk initiatief! 

De mensen aansporen om minder te verbruiken en bovendien kans maken om een jaar gratis elektriciteit te winnen, was een dubbel voordeel voor de portemonnee!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Share on Facebook Share on Twitter