Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

De HybridCard: iets voor mij?

Gepost op 10/01/2018

2 minuten leestijd

De HybridCard is de allereerste 2 in 1 tank- en laadkaart. Klassieke tankbeurten of het herladen van je elektrische wagen, met deze kaart kan je het allemaal.

Er zijn talrijke tankkaartaanbiedingen op de markt. Maar hoe de juiste te vinden?

Ze hebben één ding gemeen: ze geven toegang tot een bepaald netwerk van tankstations in het hele land. Vaak met een vaste korting op de officiële prijs en dit met één kaart die de transacties maandelijks, tweemaandelijks of zelfs wekelijks via uw bankrekening verrekent.

Maar is het een oplossing voor u? Er zijn meerdere antwoorden mogelijk op deze vraag, afhankelijk van uw locatie en gewoontes.

Een eerste voorbeeld, meneer Dupont doet niet veel kilometers en heeft als gewoonte om zijn wagen vol te tanken bij Luc, de uitbater van het tankstation in het dorp. Hij tankt één keer om de 10 dagen. Meneer Dupont heeft er geen baat bij om een tankkaart te hebben vooral omdat Luc scherpe prijzen hanteert om de concurrentie aan te gaan. 

Tweede voorbeeld, meneer Peeters is dikwijls op de baan: woon-werk verkeer, de kinderen naar buitenschoolse activiteiten brengen en uitstapjes tijdens het weekend. Hij tankt minstens één keer per week. Meneer Peeters heeft er veel voordeel bij om een tankkaart te hebben, hij kan gebruik maken van een uitgebreid netwerk van tankstations en profiteert altijd van een interessante korting.

Dankzij onze HybridCard, kan meneer Peeters tanken in 1 850 tankstations in België, altijd met de beste korting (ofwel de pompprijs of de aangeboden korting via de HybridCard). En als hij een Hybride wagen of 100% elektrische wagen koopt, kan hij met de HybridCard zijn wagen opladen aan de meer dan 1 000 laadpalen in België.

Ontdek hier meer.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Share on Facebook Share on Twitter