Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

Meest gelezen

Alle artikelen

Naar een schonere stookolie vanaf 1 april 2024

De standaard stookolie die we vandaag kennen wordt vanaf 1 april 2024 vervangen door een schonere variant. Jouw installatie hoef je helemaal niet aan te passen.

Lekkende mazouttank? Promaz komt (financieel) tussen!

Als trotse mazoutgebruiker wil je onbezorgd kunnen genieten van de warmte van mazout. Voor het onderhoud van je ketel doe je een beroep op een professional. Kwalitatieve stookolie levert je mazoutleverancier OCTA+. En over je tank… hoef je je sinds kort ook geen zorgen meer te maken. Met het nieuwe fonds Promaz ben je volledig ontzorgd, mocht je mazouttank ooit lekken. 

Hoe je verwarmingspremie van € 100 toch nog ontvangen

Wegens de stijgende energieprijzen heeft de regering begin februari besloten een verwarmingspremie van 100 euro toe te kennen aan particulieren met een elektriciteitscontract.

Wat doen om je stookoliecheque te verkrijgen?

Nog tot en met 10 april 2023 kan je je aanvraag indienen voor het verkrijgen van de toelage van 300 euro, de stookoliecheque dus, voor wie zich verwarmt met stookolie.

Eerste verwarmingspremies vorige week uitbetaald

Heb je je verwarmingspremie nog niet ontvangen? Geen zorgen, deze zou weldra moeten aankomen!

Wanneer ga ik mijn mazoutchèque ontvangen?

Een korting van 200 euro zal worden toegekend aan gezinnen die zich verwarmen met mazout, propaan of butaan

Is jouw verwarming winterproof?

De temperaturen dalen, de verwarmingsketels gaan weer aan... Is je verwarmingssysteem wel klaar voor de winter? Volg deze tips om het meeste uit je systeem te halen.

Stookolieprijzen in de ban van Omikron

De pandemie heeft een grote impact (gehad) op de prijzen van olie. Een maand na de uitbraak, in april 2020, daalde de stookolieprijs nog met ruim de helft in vergelijking met enkele maanden ervoor. Sindsdien klimt de mazoutprijs opnieuw naar boven en bereikte die onlangs nog de kaap van 80 cent per liter.

30 tips om te besparen op verwarming

De ongeziene stijging van de energieprijzen heeft ons energiebewustzijn opnieuw aangewakkerd. Bij vele gezinnen dient het fleece-dekentje in de zetel niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om de thermostaat een graadje lager te kunnen zetten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #