GOEDKOPE ELEKTRICITEIT in BELGIE

Bespaar tot 500 € op uw totale energiefactuur!

Sinds januari 2010 is OCTA+ een officiële leverancier van goedkope elektriciteit in België. OCTA+ levert elektriciteit aan de beste prijzen in de 3 regio’s: Vlaanderen, Wallonië en Brussel! Waar u ook woont in België, kies voor OCTA+ als leverancier van uw elektriciteit en hou de kost van uw elektriciteitsrekening onder controle!

Behalve goedkope elektriciteit, levert OCTA+ ook aardgas, mazout (stookolie) en benzine via één van haar 185 tankstations verspreid over het Belgisch grondgebied.

Voortaan is het mogelijk om al uw energieproducten aan één enkele leverancier toe te vertrouwen. OCTA+ heeft een ruim aanbod: van elektriciteit tot aardgas en van benzine tot mazout (stookolie). Door voor OCTA+ te kiezen, geniet u van :

  • één enkele Belgische leverancier voor al uw energie, om u het leven makkelijker te maken.
  • een volledige dienst op maat, maar met een persoonlijke aanpak.
  • heel aantrekkelijke tarieven in vergelijking met andere elektriciteitsleveranciers.

 

Benieuwd hoeveel u kan besparen op uw factuur voor elektriciteit, aardgas, stookolie en brandstof? Vergelijk nu met uw huidige energieleverancier!

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit