Kies voor elektriciteit en/of aardgas van OCTA+

Een 100% Belgische onderneming met elektriciteit en aardgas aan voordelige tarieven. Jij kiest zelf je ideale pakket aan de beste aardgas- en/of elektriciteitsprijs. Doe hieronder zelf de test en simuleer je aardgas- en/of elektriciteitstarief.

Als klant van OCTA+ geniet je van een persoonlijke aanpak en snelle service. Er is geen enkele vraag die onbeantwoord blijft. Wij engageren ons om jou als klant centraal te stellen in alles wat wij doen. Als klant geniet je gegarandeerd van een 5 sterren dienstverlening. Een team van energiespecialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij adviseren je met plezier om de juiste keuze tussen de verschillende tarieven te maken en dit telkens rekening houdend met je persoonlijke verbruik, behoeften en wensen.


100% BELGISCH

OCTA+ is nog maar één van de weinige échte Belgische energieleveranciers op de energiemarkt. De grootste en meest gekende multinationals hebben immers buitenlandse aandeelhouders.


Klantenzone

Toegang tot al uw persoonlijke gegevens en nuttige informatie zoals bv. uw energiefactuur.


Multi-energie

OCTA+ is de enige energieleverancier die zowel elektriciteit, aardgas, brandstof als mazout aanbiedt.

EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Geen antwoordapparaat als u belt, nooit eindeloos wachten aan de telefoon, geen onbeantwoorde vragen, enz.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit