OCTA+ ASSISTANCE

Klanten die voor ons elektriciteits- en/of aardgastarief OCTA+ Omnium / ENERGYBOX hebben gekozen, profiteren van de gratis dienst OCTA+ Assistance. Met deze dienst krijgt u dag en nacht onmiddellijke bijstand in geval van dringende en onverwachtse problemen aan uw elektrische installatie en/of aardgasinstallatie. Deze bijstand, geleverd door Ethias, komt tussen in dringende omstandigheden* om schade te beperken of te voorkomen, of om een voorlopige herstelling uit te voeren aan:

  • uw elektrische installatie en (water)verwarmingsinstallatie op elektriciteit (voor klanten met een elektriciteitscontract OCTA+ Omnium / ENERGYBOX)
  • uw aardgasinstallatie en (water)verwarmingsinstallatie op aardgas (voor klanten met een aardgascontract OCTA+ Omnium / ENERGYBOX)

* bv. uw verwarming valt plots uit op een koude winteravond, plotse stroompanne, enz.

Toelatingsvoorwaarden OCTA+Assistance

Gewaarborgde interventies

Wat te doen in geval van dringend probleem of schadegeval?

- Neem contact op met Ethias (24u/24u) via het nummer 02 210 96 00.

- Vermeld uw naam, voornaam en het contractnummer van de energie waarop de bijstand gevraagd wordt.

- Omschrijf duidelijk de aard van het probleem

- Vermeld duidelijk waar u zich bevindt en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit