Bespaar OP UW ENERGIEFACTUUR !

Met onze elektriciteits- en aardgastarieven OCTA+ Online en BeOnline en OCTA+ Relax en BeRelax realiseert u reeds een fikse besparing t.o.v. uw huidige energieleverancier. Dankzij de OCTA+ Deals, exclusief beschikbaar op OCTA+ Relax en BeRelax, bespaart u nóg meer op stookolie en brandstof, waardoor de totale besparing kan oplopen tot enkele honderden euro's per jaar.

Klik hier en bereken in vijf muisklikken uw besparing in vergelijking met uw huidige leverancier dankzij de prijssimulator.

 

uiterst concurrerende prijzen

  • Omdat wij onafhankelijk opereren op de energiemarkt, kunnen wij die producenten selecteren die ons in staat stellen om u de beste prijzen te bieden. Meer weten

    Hoewel OCTA+ zelf geen energie produceert, heeft het een vaste positie verworven tussen de grote internationale marktleiders, zowel voor aardolieproducten als voor elektriciteit en aardgas. Wat op het eerste gezicht een nadeel lijkt, is in feite de grote kracht van OCTA+: wij kiezen vrij uit verscheidene producenten. Op die manier beschikken onze klanten gegarandeerd over de beste producten tegen de beste prijs.

  • Ook onze beperkte uitgaven voor publiciteit en onze lage werkingskosten hebben een positieve weerslag op onze zeer concurrerende prijzen.

 

 


Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit