Hoe wordt de besparing berekend?

De berekening van de besparing is gebaseerd op het verbruik dat u heeft ingegeven en geeft het verschil weer tussen de elektriciteitsprijzen van OCTA+ (voor het geselecteerde product) voor de lopende maand en deze van de gekozen leverancier (toegewezen op basis van de geselecteerde producteigenschappen).  

De berekening is gebaseerd op op basis van de prijzen gepubliceerd door de onafhankelijke onderneming Myenergychoice op zijn website. De berekende besparing dient enkel ter vergelijking voor de consument en houdt geenszins een prijsverbintenis voor OCTA+ Energie nv in. Deze berekening is uitgevoerd met de meeste nauwkeurigheid. Geen rechten kunnen uit deze informatie ontleend worden.

De prijzen zijn inclusief BTW als u een residentiële afnemer bent en exclusief BTW als u een professionele afnemer bent. Voor professionelen kan de besparing enkel berekend worden voor installaties met een jaarlijkse meteropname.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit