MAZOUT OP AFBETALING

Spreid uw mazoutfactuur kostenloos over 12 maanden!

Voortaan hoeft u uw mazoutfactuur niet meer in één keer te betalen, wat met de onstabiele mazoutprijzen een groot voordeel is. Via ons budgetplan ‘Mazout op afbetaling’ kiest u voor de gespreide betaling van mazout, zodat u in alle rust en zonder grote uitgaven de koude wintermaanden doorkomt.

Wanneer u kiest voor ‘Mazout op afbetaling’ spreidt u uw stookoliefactuur over maandelijkse betalingen, net zoals bij uw elektriciteitsfactuur. Hiervoor wordt, samen met u, een budgettair plan opgesteld, op basis van een raming van uw jaarlijkse verbruik van mazout. Hiervoor betaalt u € 0 kosten en € 0 aan interesten. Op het einde van de periode maken we een mazoutafrekening en zijn we vertrokken voor een nieuw en warm jaar.

Voor meer info en een persoonlijk vrijblijvend voorstel, bel 02 648 23 23. Wij helpen u graag verder!

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit