Mazout is niet overal leverbaar in België.
Klik hier om de beschikbaarheid te controleren

Onze MAZOUT diensten

Wij staan helemaal tot UW dienst!

OCTA+ maakt het u graag gemakkelijk. Onze uitgebreide dienstverlening, zoals het automatisch vullen van uw mazouttank en het mazout budgetplan, heeft maar één doel: uw gemoedsrust.

Wist u dat u:

UW STOOKOLIETANK AUTOMATISCH KAN LATEN VULLEN

In functie van uw gemiddeld verbruik, de capaciteit van uw tank, de temperatuur en de prijsevoluties, bekijken wij wat voor u het gunstigste moment is voor een levering van huisbrandolie. Uw tank wordt dus automatisch gevuld. En dit altijd aan de beste voorwaarden. Deze dienst is GRATIS.

UW BETALINGEN KUNT SPREIDEN

Dankzij de gespreide betalingen van OCTA+ kunt u GRATIS de betaling van uw jaarlijkse verbruik in mazout spreiden over 12 maanden. Zo komt u met een gerust gemoed de winter door lekker warm, zonder u druk te maken over uw volgende factuur.
Meer weten? Klik op de knop "Bel mij terug" hiernaast en wij contacteren u.

UIT DE NOOD WORDT GEHOLPEN ALS U ZONDER ZIT

Wij laten u niet in de kou staan! OCTA+ is 24u op 24 en 7 op 7 bereikbaar en levert 7 op 7.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit