Mazout is niet overal leverbaar in België.
Klik hier om de beschikbaarheid te controleren

Onze MAZOUT diensten

Wij staan helemaal tot UW dienst!

OCTA+ maakt het u graag gemakkelijk. Onze uitgebreide dienstverlening, zoals het automatisch vullen van uw mazouttank en het mazout budgetplan, heeft maar één doel: uw gemoedsrust. Meer weten over onze mazout diensten.

UW STOOKOLIETANK AUTOMATISCH KAN LATEN VULLEN

In functie van uw gemiddeld verbruik, de capaciteit van uw tank,de temperatuur en de prijsevoluties, bekijken wij wat voor u hetgunstigste moment is voor een levering van huisbrandolie. Uwtank wordt dus automatisch gevuld. En dit altijd aan de bestevoorwaarden. Deze dienst is GRATIS.

UW BETALINGEN KUNT SPREIDEN

Met het OCTA+ budgetplan kunt u GRATIS de betaling van uwjaarlijkse verbruik in mazout spreiden over 12 maanden. Zo komt umet een gerust gemoed de winter door lekkerwarm, zonder u druk temaken over uw volgende factuur.

UIT DE NOOD WORDT GEHOLPEN ALS U ZONDER ZIT

Wij laten u niet in de kou staan! OCTA+levert 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Wijdepanneren u binnen een termijnvan 6 werkuren.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit