Mazout is niet overal leverbaar in België.
Klik hier om de beschikbaarheid te controleren

Voordelen MAZOUT+ STOOKOLIE

Mazout+. Stookolie met een kleine plus voor een wereld van verschil.

Een revolutionaire cocktail van voordelen

Mazout is altijd een zeer voordelige manier van verwarmen geweest. Toch blijven er altijd zaken die béter kunnen. OCTA+ stelde daarom een revolutionaire cocktail van additieven samen die de kwaliteit van de stookolie aanzienlijk verbetert. En dat merkt u vooral in uw portefeuille. Maar er is natuurlijk méér...

Mazout+ is stookolie van hoge kwaliteit waaraan verschillende chemische componenten zijn toegevoegd, met elk hun specifieke werking. Deze additieven worden automatisch en correct bij de stookolie gevoegd tijdens het vullen van uw stookolie ketel. U hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Ontdek hier uw voordelen.

GOEDKOOP

Mazout+ is een bijzonder goedkope manier om het rendement van uw mazoutketel aanzienlijk te verhogen. De meerprijs voor Mazout+  is miniem: u betaalt slechts 0,022 euro meer per liter. Een bedrag dat u in geen tijd dubbel en dik terugverdient!

ZUINIG

Mazout+  zorgt voor een veel betere verbranding en geeft tot bijna 8% meer rendement. Dat wil zeggen dat er minder stookolie nodig is om méér warmte te bekomen.
Hoe komt dat? Bepaalde componenten van Mazout+ hechten zich vast aan het condensatiewater dat onvermijdelijk aanwezig is in uw stookolieketel en splitsen dat op in miljarden molecules, die mee opgenomen worden in de verbranding. Resultaat: een betere en zuinigere verbranding. Hoeveel zuiniger hangt een beetje af van het type verwarmingsinstallatie waarmee u werkt en hoe oud deze is. Maar dat het rendement hoger is, staat vast!

DUURZAAM

Mazout+  bevat enkele krachtige antioxidanten die uw ketel en de mechaniek van uw verwarmingsinstallatie actief beschermen tegen veroudering en slijtage. Uw mazoutketel en verwarmingsinstallatie gaan dus langer mee, waardoor u aanzienlijk zult besparen op onderhoud, herstellingen en/of aanschaf.

MILIEUVRIENDELIJK

Mazout+  vervangt ook het effect van de zwavel die wordt toegevoegd aan de stookolie om de ontwikkeling tegen te gaan van bacteriën die afzettingen en bijgevolg ook verstoppingen kunnen veroorzaken. De optimale verbranding van de stookolie en de afwezigheid van grote hoeveelheden zwavel verminderen ook de uitstoot van gassen die verantwoordelijk zijn voor zure regen. Door uw tank te laten vullen met Mazout + draagt u dus actief bij aan de milieubescherming.

BEVRIEST NIET

Wie buiten de stad woont heeft vaak zijn stookolieketel buiten staan en kent het probleem van bevriezing maar al te goed. Gewone stookolie durft al te bevriezen bij een temperatuur vanaf -8°C. In dat geval stolt de paraffine in de ketel, waardoor de filter kan blokkeren. Mazout+ daarentegen is bestand tegen temperaturen tot -25°C. Voor wie het al meemaakte, méér dan reden genoeg om voortaan altijd Mazout+  te bestellen! Bovendien bespaart u zo ook nog eens op dure antivriesadditieven.

GEURLOOS

Mazout+  bevat eveneens een additief dat de vaak penetrante geur van stookolie maskeert. Gedaan dus met vieze geurtjes in huis na het vullen van de mazoutketel. Toch ook mooi meegenomen!

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit