verbranding met huisbrandolie

1. Aankopen tegen een vooraf bekende prijs

De prijs van de stookolie schommelt in de loop van het jaar en als u slim aankoopt, vermijdt u de prijspieken. U bepaalt zelf wanneer u uw voorraad aanvult en profiteert zo van de laagste prijs.

2. Totale keuzevrijheid en onafhankelijkheid

Bij stookolie bent u niet verplicht om een langetermijncontract aan te gaan. Afhankelijk van wat u nodig hebt, kiest u zelf in alle openheid de formule: levering na bestelling, halfautomatische of automatische leveringen, gespreide betaling, enz. Bij elke bestelling kiest u opnieuw de leverancier die u op dat ogenblik de interessantste voorwaarden biedt. Uw opslagtank is bovendien uw energiereserve en u hangt niet af van een distributienet. U behoudt uw zelfstandigheid.


3. Transparante prijs per liter

Niet is zo duidelijk als een prijs per liter. U weet op voorhand hoeveel u betaalt. De prijs per liter is een eenvoudige verkoopeenheid, inclusief alle kosten, dus ook het transport. U hoeft zich dus niet het hoofd te breken over vaste en variabele kosten, belastingen, heffingen of verschillende tarieven (piek- en daluren, speciale tarieven, …).

4. Leverancier uit de buurt

Bij stookolie geeft u voorrang aan een leverancier uit uw streek. U hebt rechtstreeks contact met de tankwagenbestuurder en u bevordert de werkgelegenheid in uw streek.

5. U kunt stookolie van hoge kwaliteit kiezen

U hebt de keuze uit 2 soorten stookolie: gewone stookolie en stookolie van hoge kwaliteit, zoals de Mazout+ die door OCTA+ wordt verkocht (hoger rendement, schoner, bevriest niet, minder geurhinder).

6. VEILIGE EN DUURZAME OPSLAGTANKS

Opslagtanks worden momenteel gemaakt van corrosiebestendig staal, glasvezel en polyethyleen. Daardoor zijn ze duurzaam en veilig. Moderne tanks zijn door hun vormgeving ook polyvalent: u wint ruimte en u installeert ze gemakkelijk binnen of buiten, boven of onder de grond.

7. Innovatie

De onafgebroken technologische evolutie leidt tot steeds meer respect voor het milieu en tot energiebesparingen. De nieuwe keteltypes (condensatieketels) en de nieuwe branders halen een veel hoger rendement dan hun voorgangers en zijn dus zuiniger. Bovendien kunnen sommige nieuwe systemen zelfs zonder schoorsteen functioneren, zodat de installatiekosten flink dalen.

8. Geen ontploffingsgevaar

Stookolie ontploft niet. Zelfs het vlammetje van een lucifer is niet voldoende om stookolie te doen ontbranden. Het product kan dus volkomen veilig in elke hoeveelheid worden getransporteerd en opgeslagen. Er is geen enkel ontploffingsgevaar.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit