Onze beloftes

1. Een professioneel onthaal

Onze medewerkers zijn experts in de wereld van energie. Zij verbinden zich ertoe uw oproepen op de meest efficiënte manier te beantwoorden om zo snel mogelijk een antwoord te geven op al uw vragen.


2. Een kwalitatieve dienstverlening

Wij engageren ons om u relevante informatie en deskundig advies te geven. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen om altijd correcte en up-to-date informatie, ook met betrekking tot de energiemarkt, te verschaffen. 


3. Ondersteuning in de administratieve procedures

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende administratieve procedures zoals inschrijvingen, verhuizingen, stookoliebestellingen, enz. Zij bieden u persoonlijke ondersteuning in alle omstandigheden. 


4. Strikt objectief advies

Omdat wij als multi-energieleverancier alle energieproducten kunnen leveren, kan u rekenen op strikt objectief advies voor de optimale energiekeuze.


5. Een duidelijke en nauwkeurige facturatie

Het is evident dat onze facturen volledig en transparant uw verbruik en kosten vermelden.


6. Zeer concurrentiële prijzen

Door onze lage operationele kosten, gebaseerd op die van een KMO, en onze onafhankelijke opstelling kunnen we energieproducten kopen bij de verschillende producenten op basis van uw behoeften.   

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit