Onze onderneming

Onze onderneming

Een onderneming met visie op de toekomst.

OCTA+ staat sinds lang bekend voor zijn distributie van aardolieproducten. Om een nog betere service te bieden, voegt OCTA+ twee nieuwe activiteiten toe aan zijn core business: de distributie van elektriciteit en aardgas.

OCTA+ is nu de enige leverancier in België van zowel brandstof, mazout, elektriciteit als aardgas.

Een stabiele Belgische KMO die maar blijft groeien.

Al 130 jaar staan de Belgische familiale aandeelhouders garant voor de stabiliteit van de onderneming. Mede door fusies en overnames groeide het bedrijf uit tot de grootse onafhankelijke verdeler van aardolieproducten in België.

OCTA+ distribueert nu elk jaar meer dan 380 miljoen liter brandstof en huisbrandolie aan meer dan 100 000 klanten.

Een onafhankelijk bedrijf.

Ondanks het feit dat OCTA+ zijn energie niet zelf produceert, heeft het bedrijf een vaste positie verworven tussen de grote internationale marktleiders. Wat op het eerste gezicht een tekortkoming lijkt, is in feite de grote kracht van OCTA+: wij kiezen immers vrij uit verscheidene producenten. Op die manier beschikken onze klanten over de beste producten tegen de beste prijs.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om onze aankopen te optimaliseren en betere voorwaarden te bieden dan onze concurrenten, zowel inzake diensten als levering aan de eindverbruiker.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit