Onze visie

Onze ambitie: de beste verhouding tussen kwaliteit, service en prijs.

Wij beschouwen het als onze opdracht om niet alleen energie te verdelen, maar onze klanten de beste verhouding tussen kwaliteit, service en prijs te bieden.

... Door een gepersonaliseerde service

OCTA+ maakt het zijn klanten gemakkelijk: zij hebben maar één aanspreekpunt voor al hun energie en genieten van een heel persoonlijke service. Als 100% Belgisch bedrijf onderscheidt OCTA+ zich van alle grote energiegroepen door een verfrissende en ambitieuze aanpak. Wij plaatsen de mens en de consument centraal in ons energieproject.

Wij behandelen onze klanten nooit als een nummer!
Geen antwoordapparaat als u belt, nooit eindeloos wachten aan de telefoon, geen onbeantwoorde vragen ...

... Tegen de allerlaagste prijs

Omdat wij onafhankelijk opereren op de energiemarkt, kunnen wij die producenten selecteren die ons in staat stellen om de beste prijzen te bieden. Ook onze lage werkingskosten – wij zijn immers een KMO – hebben een positieve weerslag op onze zeer concurrerende prijzen.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit