De allereerste HybridCard in België

OCTA+ innoveert op de mobiliteitsmarkt en verstevigt zijn positie als leverancier van complete oplossingen met de lancering van de allereerste hybride tankkaart, de OCTA+ HybridCard. Deze multi-netwerkenkaart combineert zowel klassieke brandstoffen als elektrisch laden. Een primeur in België!

Met de gemengde kaart (voor de Benelux of enkel voor België) kunnen chauffeurs hun wagen voltanken in meer dan 1.850 tankstations in België (160 stations van OCTA+ en de stations van Q8, Esso, Texaco, Avia, Power, Lukoil, Maes, G&V en het DCB-netwerk) en 3.450 in de BeneluxBovendien biedt de kaart toegang tot het hele netwerk van Blue Corner die ongeveer 1.000 laadpalen voor elektrische voertuigen in België telt. Zo kunnen bedrijven nieuwe mogelijkheden verkennen voor de ontwikkeling van een slimme en duurzame mobiliteit.

 “We zijn ervan overtuigd dat er in de toekomst steeds meer elektrische voertuigen zullen rondrijden. Daarom investeren we niet alleen in de ontwikkeling van het netwerk van laadpalen – een essentiële voorwaarde voor de groei van de elektromobiliteit. Al onze klanten krijgen nu ook gratis de nieuwe gemengde kaart”, aldus Etienne Rigo, co-CEO van OCTA+. “Automobilisten kunnen de kaart vrij gebruiken, ongeacht of ze elektrisch rijden of niet. Bovendien wordt hun administratie eenvoudiger, aangezien de onkosten voor brandstof en elektriciteit op hetzelfde document vermeld worden.”

Een extra service: De split billing

Een ander voordeel van deze kaart is de "split billing" die de mogelijkheid geeft om de elektriciteit die de werknemer thuis oplaadt voor zijn (hybride of elektrische) firmawagen aan de werkgever door te factureren.

Voor meer informatie over onze OCTA+ HybridCard, klik hier!

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit