Anode failliet: geen gevolgen voor OCTA+

Naar aanleiding van de berichtgeving over het faillissement van Anode, die voor ons sinds 2010 instaat voor de elektriciteitsvoorziening, garandeert OCTA+ haar klanten dat ze hiervan geen enkele hinder zullen ondervinden én dat de prijzen niet zullen wijzigen

OCTA+ heeft immers een oplossing klaar, waardoor ze kan voorzien in de huidige en toekomstige elektriciteitsbehoeften van al haar klanten. Deze klanten zullen dus geen enkele impact ondervinden van het faillissement van Anode. De elektriciteitsbevoorrading blijft gegarandeerd via andere gerenommeerde leveranciers en de huidige energietarieven blijven ongewijzigd doorlopen. In de praktijk zullen onze klanten dus helemaal niks merken. En zeker niet op hun energiefactuur.

Door onze stabiele structuur en gezonde financiële situatie heeft het faillissement van Anode geen enkele impact op onze verschillende activiteiten. 

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit