OCTA+ verkoopt tankstations

OCTA+ heeft zijn volledige netwerk van tankstations verkocht aan brandstoffenspecialist Maes. Op die manier blijven onze stations in handen van een Belgisch familiaal bedrijf. Voor de houders van onze tankkaarten OCTA+pass en HybridCard verandert er niets. 

De verkoop kadert binnen de transitie van OCTA+ als multi-energieleverancier naar een “all-in” energie- en (elektro)mobiliteitsspeler. Om beter te beantwoorden aan de huidige en toekomstige energie- en mobiliteitsbehoeften van onze klanten blijft OCTA+ de komende jaren investeren in:

 • Energieoplossingen:
  • Groene elektriciteit, aardgas en stookolie voor particuliere en professionele klanten
 • Elektromobiliteit:
  • Blue Corner, de ontwikkeling van een netwerk van publieke en private laadpalen
 • Duurzame mobiliteitsoplossingen:
  • HybridCard, de eerste tankkaart die klassieke tankbeurten combineert met elektrisch laden
  • Modalizy, een flexibele en duurzame multimodale oplossing voor de mobiliteitsproblemen van bedrijven en zelfstandigen


Met de verkoop van de OCTA+ tankstations aan de familie Maes, blijven onze stations in handen van een Belgische familiale onderneming die een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel draagt. Op die manier zijn we zeker dat (de klanten van) onze stations in goede handen terechtkomen. Voor onze tankkaart klanten verandert er niets: met hun OCTA+pass of HybridCard kunnen ze blijven tanken in alle stations van OCTA+, Avia, G&V, Gabriels, Maes, Power, DCB (een overkoepeling van onafhankelijke stations), Esso, Lukoil, Q8 en Texaco.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit