Introductie nieuwe energietarieven

De elektriciteits- en aardgasmarkt staan niet stil. Enerzijds zijn er kenmerkende marktveranderingen waarover u de laatste maanden wellicht hebt horen spreken: schommelende energietarieven, het risico op een black-out, energieleveranciers die hun activiteiten stoppen,... Anderzijds bent u, als particuliere of professionele gebruiker, op zoek naar voordelige energietarieven die het best passen bij uw persoonlijke situatie. 

Wij zien de toekomst alvast positief tegemoet! Daarom lanceren wij op 1 mei 2019 onze nieuwe energietarieven Activ, Smart en Safe. Met deze nieuwe producten bent u, samen met ons, klaar voor de energie-uitdagingen van morgen. Wij stellen ze graag kort aan u voor:


Zéér goedkope variabele energietarieven voor de “gedigitaliseerde consument”.

U bent met ons continu in contact via onze website, e-mail, sociale media, WhatsApp, enz. Wil u toch extra services, dan activeert u gewoon één van de opties. 


Vlijmscherpe vaste energietarieven die bijdragen tot uw gemoedrust. Gedurende 1 jaar kunnen de energieprijzen niet wijzigen.

Via onze online kanalen of de telefonische klantendienst staan wij u bij met raad en daad. 


Voordelige vaste elektriciteitstarieven waarmee u “safe” bent voor de toekomst. Uw energieprijzen kunnen gedurende 3 jaar niet veranderen. Wij nemen het risico op stijgende energietarieven volledig op ons: u kan dus op beide oren slapen! Via onze online en telefonische klantendienst kan u ons altijd bestoken met al uw vragen. Ontdek hier onze nieuwe elektriciteits- en aardgastarieven.

Ontdek onze nieuwe tarieven

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit