mazout

Voor iedere bestelling van huisbrandolie, krijgt u maar liefst 1 energiepunt per 10 liter cadeau!

En u hoeft hier helemaal niets voor te doen: de punten komen automatisch op uw energiepuntenrekening.

Uw energiepunten zijn GELD waard. Hoe kunt u ze omruilen?

Ruil uw punten om zoals het u uitkomt!  

 • Gratis brandstof in de OCTA+ tankstationsLees meer

  Om uw energiepunten tegen gratis brandstof om te ruilen, gaat u naar een van de bemande OCTA+ tankstations. Overhandig uw klantenkaart (Energiepass of VIP+ kaart) of uw OCTA+ pass aan de uitbater. Hebt u geen kaart? Geen probleem: u gaat op deze website naar de Klantenzone en print er uw persoonlijke voucher die u aan de uitbater van het tankstation toont.

  U dient hiervoor minimaal over 500 energiepunten te beschikken (1 punt = 1 cent).

 • GeschenkartikelenLees meer

  Maak uw keuze uit ons ruim aanbod aan geschenkartikelen en kom ze ophalen in het dichtstbijzijnde bemande OCTA+ station.

 • Een aftrek op een van uw energiefacturen  Lees meer

  Wilt u uw energiepunten laten aftrekken van een van uw volgende facturen? Vraag dit gewoon aan de operator als u bestelt of duid deze keuze aan in uw Klantenzone. U vindt uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw facturen of door contact met ons op te nemen. U dient minimaal over 500 punten te beschikken (1 punt = 1 cent).

 • De compensatie van uw CO2-uitstootLees meer

  Als u milieuzorg belangrijk vindt, kunt u uw ecologische voetafdruk verminderen en uw punten inruilen tegen een compensatie van uw CO2-uitstoot. Ga daarvoor naar uw Klantenzone. U vindt uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw facturen of door contact met ons op te nemen. U dient minimaal over 484 punten te beschikken, wat overeenstemt met 200 kg CO2 (1 punt = 1 cent).

   

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit