PARKEREN WORDT EEN PRETJE, DANKZIJ OCTA+

Genoeg van de administratieve rompslomp?

Door de samenwerking tussen OCTA+ en Interparking, kunnen wij u de perfecte oplossing aanbieden: uw kosten voor parking, carwash en brandstof komen voortaan op 1 factuur. U ontvangt iedere maand een gedetailleerd overzicht zodat u precies weet hoeveel uw wagenpark u kost. Bovendien kan u zo zeer eenvoudig de BTW van 21% recupereren op uw uitgaven voor zowel parking, carwash als brandstof.

 

 

Hoe kan u genieten van deze gloednieuwe service ?

Het volstaat om onze gratis tankkaart, de OCTA+ HybridCard aan te vragen. Met deze tankkaart geniet u niet alleen van een korting tot 11 cent/liter* op uw brandstof, u kan er ook de gratis «Pcard+» van Interparking mee bekomen.

Uw voordelen

Met de “Pcard+” rijdt u gemakkelijk de parkings van Interparking binnen en buiten, zonder een ticket te moeten nemen of aan te schuiven aan de betaalautomaat. Daarbovenop geniet u van een avondtarief van € 2,25 tot € 5 in de meeste parkings van Interparking en een korting van 10% in de deelnemende parkings.

Bekijk hier een filmpje over de Pcard+.

Hoe werkt het ?

Houd uw “Pcard+” voor de lezer met het logo [P] aan de in -en uitgang van de parking en de slagbomen openen zich automatisch voor u! U hoeft dus niet langs de betaalautomaat te passeren. Het netwerk van Interparking is zeer uitgebreid. Surf naar Interparking.be en u ontdekt dat er parkings zijn in alle grote Belgische steden en belangrijke centra. De “Pcard+” wordt eveneens aanvaard in de meer dan 100 carwashes van het netwerk van Fleetwash**.

 

Al uw uitgaven voor parking en carwash met de“Pcard+” vindt u op het einde van de maand terug op de brandstoffactuur van OCTA+.

* U heeft recht op een korting van 12 cent voor elke tankbeurt in een OCTA+ station, indien u ook elektriciteit en/of aardgas afneemt bij OCTA+ en een contract OCTA+ Omnium ondertekent.  Samenstelling van de korting: een gegarandeerde korting van 0,10 €/l op de officiële prijs. Indien een station een hogere korting aan de pomp geeft, krijgt u de hoogste korting. Voordeel onder voorwaarden.

** zie http://www.fleet-wash.com voor de lijst van alle beschikbare carwashes


REGISTREER U HIER OM UW PCARD+ TE ontvangen:

Ik heb al een OCTA+ HybridCard tankkaart
Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit