2 in 1: Tanken en elektrisch herladen

Welkom in één van de grootste netwerken van tankstations en laadpalen met de OCTA+ HybridCard


Een primeur in België: de eerste tankkaart die klassieke tankbeurten aan de pomp combineert met herlaadbeurten voor elektrische auto’s. 

DE TROEVEN VAN DE OCTA+ Hybridcard

  • Tankkaart voor zowel particulieren als bedrijven
  • Eén van de grootste netwerken van België. Met de tankkaart tankt u in 1.850 tankstations in België, 1.600 extra in de Benelux.
  • Aanvaard bij OCTA+, Texaco, Q8, Esso, Lukoil, Avia, Power, Gabriëls, G&V, Maes en het DCB-netwerk.
  • U kunt uw elektrische of hybride wagen laden in ruim 1.000 laadpunten in België en meer dan 10.000 in de Benelux.
  • Dankzij de elektronische betaling is cash geld niet meer nodig. Alle transacties verzamelen we nadien op één overzichtelijke factuur.
  • De split billing zorgt ervoor dat u de oplaadbeurten voor privédoeleinden met een elektrische of hybride bedrijfswagen, kunt factureren aan uw werknemers.
  • Tankt u bij OCTA+, dan levert elke tankbeurt u energiepunten op. Die energiepunten kan u niet alleen opsparen voor mooie geschenken, u kan er ook voor kiezen om ze te gebruiken als extra korting op uw brandstoffactuur. 

Tanken waar u wilt...Met de O
CTA+ HybridCard hebben u en uw werknemers toegang tot een netwerk van 1.850 tankstations in België. Eén van de grootste netwerken van het land!

Naast onze 185 OCTA+ stations, staan alle stations van het merk Texaco, Q8, Esso, Lukoil, Avia, Power, Gabriels, G&V, Maes en het DCB-netwerk tot uw beschikking.

Overweegt u een elektrische auto aan te schaffen of rijdt u al met een elektrische auto of herlaadbare hybride, dan zorgen 1.000 oplaadpunten voor een extra boost, telkens wanneer uw wagen dat nodig heeft!

EN WANNEER U WILT...

7 dagen op 7, 24 u op 24 u.

Klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Algemene voorwaarden tankkaart


 

Ook op internationaal vlak zit u goed bij ons:Met de tankkaart OCTA+pass Benelux kunt u terecht in 1.600 extra tankstations in Nederland en Groot-Hertogdom-Luxemburg. Dat zijn in totaal 3.450 kwaliteitsvolle tankstations die een zoektocht, en vooral het omrijden, naar een tankstation totaal overbodig maken.