2 in 1: Tanken en elektrisch herladen

Welkom in één van de grootste netwerken van tankstations en laadpalen met de OCTA+ HybridCard


Een primeur in België: de eerste tankkaart die klassieke tankbeurten aan de pomp combineert met herlaadbeurten voor elektrische auto’s. 

DE TROEVEN VAN DE OCTA+ Hybridcard

  • Tankkaart voor zowel particulieren als bedrijven
  • Eén van de grootste netwerken van België. Met de tankkaart tankt u in 1.850 tankstations in België, 1.600 extra in de Benelux.
  • Aanvaard bij OCTA+, Texaco, Q8, Esso, Lukoil, Avia, Power, Gabriëls, G&V, Maes en het DCB-netwerk.
  • U kunt uw elektrische of hybride wagen laden in ruim 1.000 laadpunten in België en meer dan 10.000 in de Benelux.
  • Dankzij de elektronische betaling is cash geld niet meer nodig. Alle transacties verzamelen we nadien op één overzichtelijke factuur.
  • De split billing zorgt ervoor dat u de oplaadbeurten voor privédoeleinden met een elektrische of hybride bedrijfswagen, kunt factureren aan uw werknemers.

Tanken waar u wilt...Met de O
CTA+ HybridCard hebben u en uw werknemers toegang tot een netwerk van 1.850 tankstations in België. Eén van de grootste netwerken van het land!

Naast onze 185 OCTA+ stations, staan alle stations van het merk Texaco, Q8, Esso, Lukoil, Avia, Power, Gabriels, G&V, Maes en het DCB-netwerk tot uw beschikking.

Overweegt u een elektrische auto aan te schaffen of rijdt u al met een elektrische auto of herlaadbare hybride, dan zorgen 1.000 oplaadpunten voor een extra boost, telkens wanneer uw wagen dat nodig heeft!

EN WANNEER U WILT...

7 dagen op 7, 24 u op 24 u.

Klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Algemene voorwaarden tankkaart


 

Ook op internationaal vlak zit u goed bij ons:Met de tankkaart OCTA+pass Benelux kunt u terecht in 1.600 extra tankstations in Nederland en Groot-Hertogdom-Luxemburg. Dat zijn in totaal 3.450 kwaliteitsvolle tankstations die een zoektocht, en vooral het omrijden, naar een tankstation totaal overbodig maken.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit