Particulieren

Kies voor eenvoud, met de OCTA+ Hybridcard:

Uw tank- en laadbeurten worden automatisch betaald

Alle tank- en laadbeurten met de OCTA+ HybridCard worden automatisch 4 keer per maand betaald, via domiciliering. U hoeft geen cash geld of bankkaart op zak te hebben. Makkelijker kan toch niet?

Wenst u een factuur?

Wij sturen u GRATIS een maandelijkse factuur via e-mail

Veilig en vriendelijk voor uw budget

Elke tankkaart is voorzien van een geheime code, die u alleen kent. Is uw kaart gestolen of verloren? Laat ze blokkeren via uw Klantenzone of via onze Dienst Tankkaarten (02 257 46 18).

Wilt u uw budget onder controle houden? Met de OCTA+ HybridCard tankt u steeds aan afgesproken prijzen. Vraag hier vrijblijvend een gratis offerte.

Trouw wordt beloond!

Als je OCTA+ verkiest kan je tanken met je HybridCard in één van onze 185 OCTA+ stations.

De energiepunten kunt u omwisselen tegen een extra korting, die afgetrokken wordt van uw factuur.

Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij aan particulieren een waarborg per tankkaart. Voor de OCTA+ HyrbidCard België is dat € 100. Indien de betalingen goed verlopen, krijgt u deze na 1 jaar teruggestort. Voor de OCTA+ HybridCard Benelux vragen wij een waarborg van € 250.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit