ZELFSTANDIGEN EN VRIJE BEROEPEN

Administratie? U hebt wel iets beters te doen, niet?

OCTA+ HYBRIDCARD, DÉ OPLOSSING VOOR ONDERNEMERS EN VRIJE BEROEPEN:

Automatische betaling
Met de OCTA+ HybridCard worden al uw tankbeurten en elektrische laadbeurten automatisch 2 keer per maand betaald, via domiciliering. U hoeft dus geen cash geld of bankkaart op zak te hebben. Makkelijk niet?

Facturatie en BTW recuperatie
Het behouden en verwerken van tankbonnetjes is niet van de poes. Daarom registeren wij alle transacties op één factuur en zelfs per chauffeur, nummerplaat of kaartnummer. Omdat de facturen zijn opgesteld volgens de regels van de kunst kan u als onderneming probleemloos de btw terugvorderen. Via onze klantenzone kan u altijd en overal uw brandstoffacturen terugvinden.

Veilig en vriendelijk voor uw budget
Elke tankkaart is voorzien van een geheime code, die u alleen kent. Is uw kaart gestolen of verloren? Laat ze blokkeren via uw Klantenzone of via onze Dienst Tankkaarten (02 257 46 18). 

Wilt u dat een bepaalde tankkaart alleen diesel kan tanken? Of dat er alle producten mee getankt kunnen worden? U hoeft het ons enkel te melden.

Wilt u per tankkaart een financiële limiet vastleggen? Dat is ook mogelijk. We hadden toch gezegd dat het makkelijk was. 

Trouw wordt beloond!
Je kan altijd tanken met je OCTA+ pass in één van onze 185 OCTA+ stations.

De energiepunten kunt u omwisselen tegen een extra korting, die afgetrokken wordt van uw factuur. Niet alleen gemakkelijk, nog voordelig ook!

€ 5 gratis activatiebon
Om de tankkaart te activeren betaalt u € 10. Deze activatiekost nemen wij graag voor onze rekening en betalen we u ruimschoots terug! Voor het activeren van de tankkaart betaalt u dus meteen € 10 via domiciliëring. Deze kost nemen wij op ons en betalen we terug op uw eerste factuur. We doen zelfs ietsje meer: we verminderen het totaalbedrag van de eerste factuur met € 15. Zo zetten we de zogenaamde activatiekost om in een bonus van € 5 gratis brandstof. Zonder addertjes onder het gras, beloofd!

Wilt u een gratis offerte? Wij maken er een op uw maat.
Met de OCTA+ HybridCard tankt u steeds aan afgesproken prijzen gebaseerd op uw persoonlijk verbruik. Vraag hier vrijblijvend uw offerte op maat.

Hebt u een groot wagenpark? Onze Dienst Tankkaarten maakt graag een afspraak met u. Bel ons op 02 257 46 18.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit