Uw TANKstation

Voor elk wat wils!

OCTA+ EXPRESS: U TANKT ZELF, DUS u BETAALT MINDER


In onze onbemande tankstations profiteert u van een hoge korting op de officiële brandstofprijzen, waardoor u gemiddeld 10 eurocent per liter bespaart. Op een tankbeurt van 50 liter betekent dit dus een korting van € 5. De korting zit onmiddellijk in de prijs verrekend en is geldig voor iedereen. De brandstofprijzen kunnen verschillen per regio en zijn ook afhankelijk van de lokale concurrentie of tijdelijke promoties. Bovendien kunt u in vele stations gedurende 1 dag per week tanken aan een SUPERKORTING

Hoewel onze OCTA+ Express tankstations onbemand zijn, kan u met een gerust gemoed tanken. Alle stations zijn immers uitgerust met de nodige technologieën om u die gemoedsrust te garanderen. En u hoeft niet te wachten op klanten die nog moeten afrekenen. U betaalt, eenvoudig en veilig, met uw bankkaart (Bancontact, Mister Cash, Maestro), uw kredietkaart (Master Card, Visa) of met uw tankkaart, de OCTA+ HybridCard.

Klik hier voor een OCTA+ Express in uw buurt.

 

OCTA+ tankstations met vriendelijke bediening aan de pompOnze uitbaters verwelkomen u graag in hun tankstations met bediening aan de pomp. Terwijl u wacht zorgen zij met de glimlach voor een onberispelijke service. En natuurlijk zijn deze tankstations ook toegankelijk buiten de openingsuren: 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Dan betaalt u gewoon met uw bankkaart (Bancontact, Mister Cash, Maestro), uw kredietkaart (Master Card, Visa) of met uw tankkaart, de OCTA+ HybridCard.

Kies hier uw OCTA+ tankstation met bediening aan de pomp.

 

OCTA+ TANKSTATIONS VOOR AL UW SPECIFIEKE WENSEN: LPG, HOOGDEBIETPOMP, SHOP,…

Een aantal OCTA+ tankstations zijn zo uitgerust dat ze voldoen aan de meest veeleisende behoeften: u vindt er LPG, hoogdebietpompen, enz. In onze tankstations met shop kunt u niet alleen terecht voor frisdrank of versnaperingen, sommigen zijn zelfs uitgerust met een Louis Delhaize shop zodat u er rustig uw boodschappen kunt doen. Of bent u op zoek naar een knapperig vers broodje voor onderweg, onze tankstations met Deli Way verwelkomen u graag! 

Al onze OCTA+ tankstations met shop beschikken over een ruim assortiment kwalitatieve oliën voor uw bromfiets, moto, auto, bestelwagen, vrachtwagen en gemotoriseerd tuingereedschap! Uw voordelen: betere prestaties, zuiniger in verbruik en meer kilometers. U vindt er naast motorolie ook remolie, antivriesmiddel en vloeistof voor uw ruitensproeier die reinigt, ontvet, ontdooit en insecten verwijdert.

Zoek uw OCTA+ tankstation voor uw specifieke wensen.

Octaplus.be maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden, om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en om de inhoud van haar websites af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie over het cookiebeleid van octaplus.be, klik hier.
Sluit