Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

Meest gelezen

Alle artikelen

Zonnepanelen: ook einde btw- verlaging voor recente woningen

De vraag naar zonnepanelen piekt. Iedereen wil zijn installatie geplaatst én gekeurd hebben voor eind 2023. Daar komt nog bij dat de btw op zonnepanelen vanaf 2024 stijgt naar 21% voor woningen jonger dan 10 jaar.

Eindelijk compensatie voor omvormers die uitzonderlijk lokaal uitvallen

Je hebt geïnvesteerd in zonnepanelen om je energiefactuur te doen dalen. Zon en licht stimuleren de cellen in je panelen om maximaal te produceren. Tot plots… je omvormer uitvalt door een overbelast stroomnet. Het gebeurt gelukkig maar zelden. En compensaties zijn er al of zijn in aantocht.

Laatste kans op zonnepanelen met terugdraaiende teller in Wallonië

Energieprijzen die sterk blijven schommelen. En een energietransitie in volle gang. Je wil minder afhankelijk zijn van energieprijzen die op en neer gaan en liever nog besparen op je energiefactuur.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #