Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

Eerste verwarmingspremies vorige week uitbetaald

Gepost op 20/05/2022

2 minuten leestijd

Heb je je verwarmingspremie nog niet ontvangen? Geen zorgen, deze zou weldra moeten aankomen!

Op 1 februari 2022 besliste de federale regering om elk huishouden een verwarmingspremie van € 100 toe te kennen, als tegemoetkoming voor de stijgende energieprijzen.

Nog maar recent ontvingen wij de juiste richtlijnen en zijn we gestart met het versturen van de creditnota’s en de financiële verwerking. OCTA+ klanten ontvangen de premie in functie van het moment waarop ze hun afrekening ontvangen voor elektriciteit op de hoofdverblijfplaats. Je ontvangt de creditnota op hetzelfde moment als je afrekening. Heb je tegen 18 juli 2022 geen afrekening ontvangen, dan sturen we je die dag alsnog je creditnota.

Het is niet nodig om ons hierover te contacteren. Heb je recht op de verwarmingspremie, dan komt die er snel aan. De Federale Overheidsdienst Economie heeft een lijst met vragen en antwoorden over de verwarmingspremie gepubliceerd. Deze kan je hier raadplegen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Share on Facebook Share on Twitter
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #