Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X
Ontdek de stations

HybridCard

De HybridCard is de allereerste 2 in 1 tank- en laadkaart. Klassieke tankbeurten of het herladen van je elektrische wagen, met deze kaart kan je het allemaal

Met de HybridCard kan je in België terecht in alle 1.850 tankstations van de merken OCTA+, Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, Gabriëls, G&V, Maes, Power en het volledige DCB-netwerk. Je kan dus goedkoop tanken in een zeer ruim netwerk aan tankstations.

Met de HybridCard Benelux kan u ook tanken in 1.700 stations in Nederland of Groothertogdom Luxemburg. Zo is er altijd een tankstation in uw buurt! Ontdek op de kaart waar je in het dichtstbijzijnde station voordelig kan tanken.

Ik wil goedkoop tanken
Logo Esso
Logo Lukoil
Logo Q8
Logo Texaco
Logo Avia
Logo dcb
Logo G&V
Logo Gabriëls
Logo Maes
Logo OCTA+
Logo Power
Illustratie opladen elektrische auto

Oplaadpunten In België en in het buitenland

De elektrische auto of herlaadbare hybride is de toekomst. Met de HybridCard bent u meteen klaar voor die toekomst.

Je hebt een elektrische wagen gekocht en gebruikt deze om je professionele verplaatsingen mee uit te voeren? De autonomie van deze elektrische wagens is vaak nog beperkt en dus niet altijd voldoende om langere of verschillende korte afstanden af te leggen. En dit meerdere keren per dag? Je kan terecht bij een groot netwerk aan laadpunten waar je de batterij van je elektrische wagen weer helemaal kan opladen. Meer dan 10.000 laadpalen in de Benelux aanvaarden de HybridCard.

Alle brandstofuitgaven verzamelen we op één overzichtelijke maar tegelijkertijd voldoende gedetailleerde factuur.

Het bijhouden en verwerken van tankbonnetjes is niet meer van deze tijd. Daarom registreren wij alle transacties op één factuur en zelfs per chauffeur, nummerplaat of kaartnummer. Omdat de facturen zijn opgesteld volgens de regels van de kunst kan u als onderneming probleemloos de btw terugvorderen. Via onze klantenzone kan u altijd en overal uw brandstoffacturen terugvinden.

Dankzij onze facturen behoudt u ook een perfect overzicht en controle over al uw brandstofkosten.

Een ander voordeel van deze kaart is "split billing" die de mogelijkheid geeft om de elektriciteit die de werknemer thuis oplaadt voor zijn (hybride of elektrische) firmawagen aan de werkgever door te factureren.