Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X
Ontdek de stations

Tankkaarten en laadpassen voor elke vloot

Tank- en laadoplossingen voor alle types auto's, ook elektrisch! Vereenvoudig het beheer van je bedrijfswagenpark.

Icoon benzinepomp

Tanken en/of laden in jouw buurt

1.850 tankstations in België. 500.000 laadpunten in Europa. Nooit meer omrijden. Altijd een tankstation of laadpunt in jouw buurt.

Icoon elektriciteit

Elektriciteit & brandstof

Klassieke tankkaart voor thermische auto's. Tankkaart en laadpas in één voor hybride auto's. Of een laadpas voor EV's. Kies maar!

Icoon prijslabel

Scherpe tarieven

Interessante vaste kortingen op klassieke tankbeurten. Aantrekkelijke tarieven op alle laadpalen in België én Europa. Alles verzameld op 1 factuur.

Icoon betaalkaart

Laadpas EV-Charge

Laadpas voor 100% elektrische auto's. Aanvaard in ruim 500.000 laadpunten in Europa. Eenvoudige tariefplannen zonder verborgen kosten.

Overal laden en tanken

Jouw bedrijfswagenpark evolueert. Nieuwe fiscale regels zorgen ervoor dat bedrijfswagens groener worden. Een positieve evolutie die we alleen maar aanmoedigen, maar die op vlak van brandstofbeheer en elektromobiliteit toch ook wat uitdagingen met zich meebrengt.

Vereenvoudig het beheer van tankkaarten en laadpassen, en uiteraard alle kosten en transacties, via één platform. De HybridCard was de allereerste multimerken tankkaart en laadpas. Klassieke tankbeurten of het herladen van je elektrische wagen, met deze kaart kan je het allemaal. De perfecte oplossing voor bedrijfswagens met een klassieke verbrandingsmotor of hybride voertuigen.

Met de HybridCard kan je in België terecht in bijna 2 op 3 - dat zijn er 1.850 - tankstations van onderstaande merken. Zo is er altijd een tankstation in je buurt, want het dichtstbijzijnde tankstation is altijd het goedkoopste! En activeer je de optie “elektrisch laden” op deze kaart, dan je terecht aan meer dan 500.000 laadpunten in gans Europa. Wil je uitsluitend elektrisch laden, dan is er onze EV-Charge laadpas die je EV overal de elektrische boost geeft die hij nodig heeft.

Ik wil het tanken en laden van mijn vloot efficiënt beheren
Logo Esso Logo Lukoil Logo Q8 Logo Texaco Logo Avia Logo dcb Logo G&V Logo Gabriëls Logo Maes Logo OCTA+ Logo Power
Icone Téléphone

Bel ons

Kies eerst je energie hierboven

02/851 01 51

02/257 46 18

Illustratie opladen elektrische auto

500.000 laadpunten beschikbaar via EV-Charge et HybridCard

Elektrische bedrijfswagens zijn voortaan de norm. Voertuigen met een verbrandingsmotor worden fiscaal afgestraft. En dat zie je in de cijfers.

In 2022 had 60% van de ingeschreven bedrijfswagens een stekker. En ook wij zien dat het aantal laadsessies een exponentiële groei doormaakt. Elektrische auto’s en onze laadpas EV-Charge zijn een match made in heaven.

Op één jaar tijd is het aantal laadpunten bijna verdubbeld. En er komen er dagelijks nieuwe bij. Deze laadpunten worden geplaatst door verschillende Charge Point Operators, zogenaamde CPO’s, maar vormen een netwerk dat toegankelijk is voor onze multimerken laadpas EV-Charge en all-in-one HybridCard. Zo kan je je voertuig vandaag laden aan ongeveer 500.000 laadpunten in Europa.

De voordelen van onze laadoplossing:

- Altijd een laadpunt bij jou in de buurt

- Vlot op weg naar de dichtstbijzijnde en beschikbare laadpaal via de app

- De prijs voor het laden vind je terug in de app

- 2 simpele tariefplannen voor occasionele en frequente gebruikers  

- Alle uitgaven verzamelen we per gebruiker op een overzichtelijke factuur

- Efficiënt dagdagelijks beheer van kaarten, zowel HybridCard als EV-Charge via een digitaal platform

- Perfecte controle over al je kosten, zowel laadbeurten als de tankbeurten van HybridCard

- Split billing: mogelijkheid om laadsessies thuis door te factureren aan de werkgever