Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

OCTA+ voldoet aan AVG

Gepost op 31/05/2018

2 minuten leestijd

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook bekend als GDPR, van kracht. Die moet een veel betere bescherming garanderen aan natuurlijke personen, bij de verwerking van hun gegevens.

De bescherming van klantengegevens is van het grootste belang voor OCTA+, dat u voorziet in aardgas, elektriciteit, tankkaarten en mazout. Dit is de reden waarom we ons uiterst best doen om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). Deze nieuwe Europese verordening zorgt voor meer transparantie met betrekking tot uw persoonlijke gegevens die worden verzameld en gebruikt. U kunt op beide oren slapen omdat de verwerking van uw gegevens met zorg gebeurt. U kunt ons gewijzigde privacybeleid raadplegen op onze speciale website: www.yourprivacy.be/nl/octaplus.

Deze beschrijft wat wij doen met uw gegevens, hoe en onder welke omstandigheden we ze behandelen. Daarnaast worden de rechten die u heeft op uw persoonlijke gegevens vermeld. We hebben de privacy kennisgeving opgedeeld in verschillende hoofdstukken, zodat u gemakkelijk kunt onderscheiden welke delen van dit beleid voor u van toepassing zijn.

Misschien heeft u nog steeds vragen. De meeste antwoorden zijn beschikbaar in de sectie Veelgestelde vragen van onze site. Het antwoord is er niet? In dit geval kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via ons contactformulier: http://www.yourprivacy.be/nl/octaplus#contact

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Share on Facebook Share on Twitter
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #