Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

PowerSaveChallenge: eerste winnaar!

Gepost op 22/01/2019

2 minuten leestijd

Het nieuwe jaar 2019 is van start gegaan en zoals bij elke jaarwisseling zijn er veel mensen die dan voor zichzelf goede voornemens opstellen. Of je deze voornemens dit jaar zal waarmaken zal volledig van jou afhangen en natuurlijk hoe ambitieus je bent geweest in de opstelling hiervan.

Met alle heisa rond elektriciteit die je de afgelopen maanden hebt kunnen waarnemen in het nieuws, is het heel interessant geworden om een extra nieuwjaarsresolutie toe te voegen aan je lijst voor 2019. Besparen op je energiefactuur is een voornemen die dit jaar ook de moeite waard is. Om die reden alleen al kan je de power save challenge aangaan tegen andere personen. De uitdaging is om voor een periode van minimum 15 dagen zoveel mogelijk te besparen. Diegene die het meest heeft bespaard binnen een bepaalde periode wint 1 jaar gratis elektriciteit.

Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? Geen nood, de eerste winnaar van een jaar gratis elektriciteit heeft zijn tips met ons gedeeld. De tips luiden als volgt:

  • Alle lampen vervangen vervangen naar LED.
  • Elektrische apparaten zoals een wasmachine enkel ‘s nachts inschakelen.
  • Alle elektrische apparaten zijn aangesloten op stekkerdozen die je ’s nachts kan uitschakelen.
  • Bij de aankoop van nieuwe apparaten heeft hij ook altijd het meest energiezuinige product uit het assortiment gekozen. 

Deze persoon wenst zich in de toekomst ook zonnepanelen aan te schaffen en bovendien een thermodynamische waterpompboiler. Deze persoon is zich duidelijk bewust van de impact op het milieu.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Share on Facebook Share on Twitter
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #