Voor de beste gebruikservaring op deze website, gelieve een andere browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

X

Hoe je verwarmingspremie van € 100 toch nog ontvangen

Gepost op 19/10/2022

2 minuten leestijd

Wegens de stijgende energieprijzen heeft de regering begin februari besloten een verwarmingspremie van 100 euro toe te kennen aan particulieren met een elektriciteitscontract.

Deze premie is normaal gezien afgetrokken van een van je elektriciteitsfacturen van de afgelopen maanden of werd rechtstreeks op je rekening gestort. Volgens de FOD Economie hebben echter bijna 775.000 gezinnen nog helemaal niets ontvangen.

Wat moet je doen als je de premie van € 100 nog niet hebt ontvangen?

Ga eerst na of je elektriciteitsrekeningen van de laatste maanden niet met 100 euro zijn gecrediteerd.

Als je je verwarmingspremie nog niet hebt ontvangen, ga dan naar de website van de FOD Economie. Zorg ervoor dat je aan alle criteria voldoet om de verwarmingsbonus te ontvangen. Als dat het geval is, kan je je aanvraag online indienen of via een papieren formulier dat je per post naar de FOD Economie moet sturen.

Let op. Wacht niet te lang met het indienen van jouw aanvraag, want deze kan niet meer worden ingediend na 15 november 2022.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste energienieuws en deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief die je elk seizoen van het jaar ontvangt.

Share on Facebook Share on Twitter
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #